Tømrer Køge, Stevns icon RING TIL OS
56 50 35 75
 • Lille Heddinge sognehus - Færdig

  Lille Heddinge sognehus - Færdig

 • Lille Heddinge sognehus - Spær rejst på sognhuset

  Lille Heddinge sognehus - Spær rejst på sognhuset

 • Vores snedker i gang på værkstedet

  Vores snedker i gang på værkstedet

 • Knæfald til Spjellerup kirke

  Knæfald til Spjellerup kirke

 • Egetræs spisebord

  Egetræs spisebord

Maler med erfaring nær Køge og Stevns

Har du svært ved at finde farven til dit malerprojekt? Med de mange tusinde farvekombinationer der findes, så forstår vi dig godt. Det kan være utrolig svært at finde den helt rette farve og dermed det udtryk man ønsker i sit hjem. Står du i en lignende situation? Så kan vores malere hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Vi har tilknyttet en malerbutik til vores byggefirma, hvor vi har et stort udvalg af god kvalitetsmaling. Vi er beliggende i Store Heddinge og har derfor mange kunder der mangler en maler i lokalområderne omkring Køge og Stevns.

 

Vi har en maler til enhver opgave

 • Spartling af vægge og lofter
 • Opsætning af glasfilt, væv og tapet
 • Opsætning af stuk
 • Alt udendørs træværk m.v.
 • Alle former for malerarbejde
 • Sprøjtemaling

 

Mange års erfaring i branchen

Gennem mange år har vi leveret en dygtig maler til diverse opgaver. Vi kan udføre vores maleropgaver for private, erhvervsdrivende virksomheder eller for boligforeninger. Ingen opgaver er for store eller for små til vores malere, som har mange års erfaring inden for branchen. Vores mangeårige erfaring kommer blandt andet fra opgaver i Køge ved Stevns hvor vores maler har hjulpet mange. Vi har hovedsæde i Store Heddinge og Køge, men begrænser os ikke hertil. Vi kører gerne længere for den rigtige opgave.

Husk vores dygtige murer kan hjælpe dig med murerarbejde også.

 

Kvalitetsbevidste malere

Som professionelle malere med respekt for sit fag, så er kvalitet en ting vi går meget op i. Både når det kommer til selve udførelsen af arbejdet og materialerne vi bruger i processen. Vi sætter en ære i at levere et godt og professionelt arbejde uanset, hvilken opgave vi skal udføre. Vi har erfaring med alle former for malerarbejde og kan derfor altid trække på vores erfaring så vi kan sikre os dit resultat bliver i den høje kvalitet som du drømmer om. Det er vigtigt, at du som kunde får det resultat, som du ønskede, vi bruger derfor meget tid på at snakke opgaven igennem med dig inden malerarbejdet igangsættes.

 

Professionel rådgivning 

Vi ved at det at renovere kan være ekstremt overvældende og kræver mange beslutnigner. Det kan blive helt uoverskueligt og man kan hurtigt miste overblikket. Er du i tvivl om farvevalg, tapet eller filt, så står vi også klar med vores ekspertise. Vi rådgiver gerne omkring disse ting og fokuserer på at du træffer et valg, som du kan stå inde for og som giver dig det resultat du ønsker i fremtiden.

 

Kontakt din lokale maler i Køge og Stevns

Har du brug for råd og vejledning inden for din maleropgaver, er du velkommen til at kontakte vores malere. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en maler, hvis det ønskes. Vi servicerer på hele Sjælland men har kontor og værksted i Store Heddinge på Stevns tæt ved Køge, så kontakt os på telefon 50 84 78 33

 

Maler Køge, Stevns

Din lokale maler i Køge ved Stevns.

 

Kontakt

Flemming Schrøder A/S
Rødvigvej 3, 4660 Store Heddinge
Valdemarshaab 18, 4600 Køge
E-mail: info@flemmingschroder.dk

Jimmy Schrøder i Store Heddinge, Sjælland, DK på Houzz