Tømrer Køge, Stevns icon RING TIL OS
56 50 35 75
 • Vores snedker i gang på værkstedet

  Vores snedker i gang på værkstedet

 • Egetræs spisebord

  Egetræs spisebord

 • Lille Heddinge sognehus - Spær rejst på sognhuset

  Lille Heddinge sognehus - Spær rejst på sognhuset

 • Lille Heddinge sognehus - Færdig

  Lille Heddinge sognehus - Færdig

 • Knæfald til Spjellerup kirke

  Knæfald til Spjellerup kirke

Trænger dit hus til nyt tag?

Siden vores etablering i 1972 har en af vores spidskompetencer været udskiftning samt renovering af tag. Er der opstået utætheder i dit tag, er det vigtigt at få det repareret hurtigst muligt for, at undgå større skader på bygningen.

 

Alle former for tagarbejde

Vi har hos Flemming Schrøder mange års erfaring med alle opgaver i forbindlese med tage. Gennem mange år har vi lavet tag for vores mange kunder i området omkring Køge og Stevns. Vi kan blandt andet udskifte følgende belægninger på dit tag:

 • Betontegl
 • Tegltag
 • Eternittag
 • Tagpap
 • Ståltag
 • Skifer

 

Totalentreprise af dit tag

Vi har gennem årene udført totalentrepriser, bestående af efterisolering samt udskiftning af helt nyt tag. Til udførelse af vores arbejdsopgaver har vi egne stilladser, så vi sikkert kan udføre arbejdet på dit tag uanset om det er på dit hus eller virksomhed.

 

Professionel rådgivning om din tagløsning

Vi ønsker at du får præcis det tag du ønsker. Derfor vil vi fra starten af rådgive om muligheder, fordele og ulemper. Målet er at få så mange af dine egne ideer og tanker med i processen som muligt, så du er tilfreds med og glad for det endelige resultat.

 

Tag der passer til ethvert hjem

Vi lægger stor vægt på, at du får fuld udnyttelse af dit projekt, derfor kommer vi altid ud og får en snak om dine ønsker og behov til et nyt tag. Vi rådgiver altid i løsninger, som passer til hjemmets æstetiske udtryk, så dit nye tag passer til din bolig. Herudover rådgiver vi dig også i vedligeholdelsen af dit nye tag, så du udnytter tagets maksimale levetid.

 

Kontakt os for tilbud på renovering af dit tag

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din tagopgave, er du velkommen til at kontakte os, og vi udregner et tilbud til dig. Vi servicerer gerne hele Sjælland med nyt tag, men har værksted og kontor i Store Heddinge på Stevns tæt ved Køge. Vi er eksperter i tagarbejde, men vores dygtige tømrer udfører alt i tømrerarbejde.

Tag og ring til os på 56 50 35 75. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Tag Køge Tag Stevns  

Nyt tag Stevns & Køge 

Tag et kig på nogle af vores tidligere opgaver i Køge ved Stevns.

Kontakt

Flemming Schrøder A/S
Rødvigvej 3, 4660 Store Heddinge
Valdemarshaab 18, 4600 Køge
E-mail: info@flemmingschroder.dk

Jimmy Schrøder i Store Heddinge, Sjælland, DK på Houzz